Om Rubus Libri

Litterära bär är en blogg som handlar om litteratur, inte vilka böcker jag har läst och vad jag tycker om dem. Förhoppningen är att den i framtiden skall bli en gruppblogg, men primärt är det mina egna reflektioner som kommer att publiceras. Jag är inte så intresserad av att läsa vad en bok handlar om, att hitta recensioner av böcker är inte svårt, och inte heller vad någon tycker om dem, såvida det inte är en kompis eller så som rekommenderar dem, men jag vill gärna läsa reflektioner över böcker som gör att jag själv funderar lite över boken, författaren eller genren i fråga. Målet med den här bloggen är att skriva sådant som jag själv skulle finna intressant att läsa — och jag hoppas att du tycker det är intressant också! Om inte, lämna gärna en kommentar till artiklarna och låt mig veta vad du tycker.

Alla kommentarer kontrolläses innan de publiceras och dumheter kommer att raderas utan pardon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *